Wij ontwikkelen concepten en komen met creatieve ideeën. Dit doen wij met liefde voor ons vak. We willen graag de omgeving mooi en leefbaar maken met onze plannen. Maar verliezen daarbij de functionaliteit en haalbaarheid niet uit het oog. We doen het gewone én voegen het bijzondere toe. Hoe doen we dat?

In gesprek

Onze aanpak is professioneel met altijd een enthousiaste, betrokken en informele houding. Met korte lijnen en een flexibele, no nonsense werkwijze. Helder en effectief. We werken graag samen met bewoners, ondernemers en bestuurders, omdat zij de plek vaak het beste kennen.

Omgevingsbewust

Wij gaan niet alleen uit van ons plan maar verbinden onze plannen altijd aan de omgeving. Wat is mogelijk en realistisch? We bekijken het vanuit vele invalshoeken ook op planologisch en milieutechnisch gebied. We merken signalen op uit de omgeving en letten op relevante trends en ontwikkelingen.

Beeldend

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Wij communiceren bij voorkeur in beelden. Beeldend werk heeft zijn eigen taal. Wat soms moeilijk te verwoorden is, kan met het beeld direct zichtbaar worden. In deze beelden werken wij onze analyse, visie en ontwerp uit.

Haalbaarheid

Een goed idee is één ding, maar het uitvoeren is een tweede. Wij denken ook mee over de praktische mogelijkheid van uw idee, ook op juridisch en financieel gebied zodat er een goed beeld is van de kans van slagen van het plan.

Duurzaamheid

Wij willen mooie plannen maken en daarbij rekening houden met milieu en natuur. Deze willen wij zo min mogelijk belasten. Nieuwe generaties moeten ook plezier kunnen hebben van onze aarde. Onderdelen die daarbij een rol spelen zijn: energievoorziening, water en groen, leefbaarheid en wijze van bouwen.