Haalbaarheidsstudies

Een haalbaar plan begint met een gerichte verkenning. Als stedenbouwkundige zijn wij gewend om eerst om ons heen te kijken, alvorens onze de blik naar voren te richten. Natuurlijk krijgen wij ook jeukende handen van aansprekende plekken, maar wij onderscheiden ons van andere ontwerpers door ons brede blikveld en juridisch/planologische expertise.

Door een goed inzicht in de relevante ruimtelijke, milieutechnische en planologische aspecten kunnen wij de bouw van luchtkastelen voorkomen. Door ons kundige voorwerk zijn onze eerste schetsen van een realistisch niveau. Het ontwerp is hierbij geen doel op zich, maar een middel om te analyseren, mogelijkheden te onderzoeken en varianten te testen. Gaandeweg wordt zo de juiste kleur en toon voor een nieuwe invulling gevonden. Deze schetsen prikkelen niet alleen de ruimtelijke verbeelding, maar brengen ook in een vroeg stadium belangrijke keuzes op tafel.

Rekenen en tekenen

Wij zien tekeningen niet als bouwplannen, maar als verbeeldingen van ambities. Omdat beelden, veel meer dan woorden, uitnodigen tot reactie kunnen wij voor u het gedeelde verlangen op deze plek vinden. In veel gevallen leveren we hierbij ook een planeconomische onderbouwing en en/of een beeld van de markt. Dit doen wij in combinatie met andere partijen, die hier beter in zijn dan wij. Deze combinatie van rekenen en tekenen is vaak de sleutel tot succes.

MEER INFORMATIE?

Benieuwd wat wij voor u kunnen (be)tekenen?
Neem contact op met Kristiaan Visser.

T 06 - 46 19 23 41
@ k.visser@oostzee.nl

GERELATEERDE PROJECTEN: